Rethink 2020

[ova_adevent_banner_one date=”08-10, мај 2020″ title=”Rethink 2020: Маркетинг Технологија”]
[ova_advent_info_event icon=”icon_pin_alt” title=”Локација” desc=”Скопје”]
[ova_advent_info_event icon=”icon_calendar” title=”Датум” desc=”8-10 мај”]
[ova_advent_info_event icon=”icon_lightbulb_alt” title=”Предизвици” desc=”3″]
[ova_advent_info_event icon=”icon_group” title=”Учесници” desc=”50″]
[ova_adevent_heading class=”text-center” title=”Rethink 2020: Маркетинг Технологија” sub_title=”Преку моќта на технологијата до подобрување на маркетинг комуникацијата”]
[ova_advent_about class=”padding-top” title=”Што е Rethink?” desc=”Rethink е креативен маратон кој ги поврзува креативните луѓе со иновативните компании. Учесниците се организирани во мултидисциплинарни тимови, и со помош на претставници од компаниите тие ко-креираат решенија за нив. За време на тридневниот настан, тимовите смислуваат идеи, градат стратегии и создаваат иновативни решенија. Секоја од компаниите поставува уникатен предизвик соодветен за нивните потреби, во согласност со темата и тимовите се натпреваруваат за да го создадат најдоброто решение за предизвикот кој тие го избрале.” btn_link=”#” icon_img=”978″ btn_text=”Дознај повеќе”]
[ova_adevent_heading title=”Како си поминаа учесниците на Rethink 2019?” sub_title=”Rethink е креативен маратон кој ги поврзува креативните луѓе со иновативните компании. Учесниците се организирани во мултидисциплинарни тимови, и со помош на претставници од компаниите тие ко-креираат решенија за нив. За време на тридневниот настан, тимовите смислуваат идеи, градат стратегии и создаваат иновативни решенија. Секоја од компаниите поставува уникатен предизвик соодветен за нивните потреби, во согласност со темата и тимовите се натпреваруваат за да го создадат најдоброто решение за предизвикот кој тие го избрале.”]
[ova_advent_testimonial][ova_advent_testimonial_item image=”5377″ name=”Рахман Maхмутовиќ” job=”Студент на Правен Факултет” desc=”Мислам дека вакви настани во Македонија треба повеќе да се поттикнуваат затоа што во Македонија има премногу потенцијал кој е неискористен. Во младите но и воопшто во нашата генерација сеуште има неискористен потенцијал, а може да се искористи во секоја организација, фирма, или настан. И горд сум што постои такво нешто во Македонија. Би се пријавил и наредната година дефинитивно, само на друг предизвик.”][ova_advent_testimonial_item image=”5375″ name=”Круме Кировски” job=”Дигитален маркетер” desc=”Баш ми се допаѓа што можевме да работиме со вистински компании и вистински проекти. Кога дојдов овде немав многу познавање за Data Science и многу работи научив во овие 2 дена. Сметам дека многу добро се покажавме затоа што најдовме круцијални информации и бевме и на терен, тој дел најмногу ми се допаѓаше. Исто така соработувавме и со другите тимови а тоа многу ми се допадна.”][ova_advent_testimonial_item image=”5376″ name=”Христина Петковска” job=”Студент на ФИНКИ” desc=”Работа со луѓе е многу интеесна рбаота, затоа што сите имаат различни идеи и замисли, ама тимската рбаота е многу битна. Би сакала да работам во компанија која работи на овој начин. Им препорачувам на сите да дојдат, затоа што е ново искуство, се запознаваат со нови луѓе и нови искуства.”][ova_advent_testimonial_item image=”5378″ name=”Ристо Трајанов” job=”Програмер” desc=”Па како програмер повеќе преферирам индивидуална работа, но секогаш е добро работењето во тимови. Мислам дека за ваков предизвик најважно е да се распределат добро улогите за да сите работат на нешто различно за да биде ефективен тимот. Предизвикот беше многу интересен и ми се допаѓа овој начин на работа.”][/ova_advent_testimonial]
[ovaem_schedule_event event_slug=”digital-marketing-2018″]
[ova_adevent_heading title=”Галерија” sub_title=”Фотографии од претходните изданија на Rethink”]
[ova_advent_gallery_v1 count=”3″ duration=”2000″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5381″ title=”Rethink 2019″ date=”20-22 септември” thumbnail=”5381″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5395″ title=”Rethink 2019″ date=”20-22 септември” thumbnail=”5395″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5390″ title=”Rethink 2019″ date=”20-22 септември” thumbnail=”5390″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5391″ title=”Rethink 2019″ date=”Победници на предизвикот на “Mаgnetik“” thumbnail=”5391″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5392″ title=”Summer camp festival” date=”Победници на предизвикот на “Охридска Банка“” thumbnail=”5392″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5393″ title=”Rethink 2019″ date=”Победници на предизвикот на “Dona“” thumbnail=”5393″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5400″ title=”Rethink 2018″ date=”Прво место на тема “Smart Cities“” thumbnail=”5400″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5399″ title=”Rethink 2018″ date=”Второ место на тема “Smart Cities“” thumbnail=”5399″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5401″ title=”Rethink 2018″ date=”Трето место на тема “Smart Cities“” thumbnail=”5401″][ova_advent_gallery_v1_item image=”5402″ title=”Rethink 2018″ date=”11-13 мај” thumbnail=”5402″][ova_advent_gallery_v1_item image=”2284″ title=”Rethink 2018″ date=”11-13 мај” thumbnail=”2284″][ova_advent_gallery_v1_item image=”2285″ title=”Rethink 2018″ date=”11-13 мај” thumbnail=”2285″][/ova_advent_gallery_v1]
[ova_adevent_heading title=”Rethink низ годините” sub_title=”Прочитајте повеќе за претходните изданија на Rethink”]
[ova_adevent_blog total_count=”3″ auto_slider=”false” duration=”0″]
[ova_adevent_heading title=”Спонзори 2020″ sub_title=”Сакате да бидете дел од Rethink 2020? Контактирајте не!”]

Rethink Спонзори