Заработи 2000 денари за само еден ден!

Имаме потреба од позитивeн и комуникативен човек, која да биде дел од видео кое е наменето за американскиот пазар. Станува збор за компанија која изработува софтвер за камиони и логистика.        

Искористи го паметно твоето време - заработи 2.000 денари за 1 ден!

Ангажманот е еднократен и се однесува за снимање рекламен материјал за потребите на наш клиент. Видеото ќе се снима во првата недела од месец Декември.

За реализација на видеото, потребни ни се двајца мажи на возраст помеѓу 45 – 60 години, кои имаат желба, можност и способност да учествуваат во остварување на овој проект. Една од улогите е возач на камион, а втората  улога е координатор на компанија за камиони.

Снимањето ќе биде со времетраење од еден ден. Од вас се очекува да бидете слободни на денот на снимањето, како и да можете да го одглумите возачот или координаторот на камионите. За деталите околу Вашата улога однапред ќе бидете подготвени.

Те замолуваме да ја пополниш оваа форма и ќе бидеш исконтактиран дополнително. Ти благодариме за интересот!

Видео пример за Вашата улога: